ini lah diriku yang simple...

ini lah diriku yang simple...
jackR6

Tuesday, 13 December 2011

Assalamualaikum

Assalamualaikum....


Sorry semua kerana lama tak update blog aku ni...wakakakaka.....biasala kn aku bzy sangat2...nnti je aku upadate bila aku x bzy...ok...wakakakaka

Tuesday, 4 October 2011

Saya Sayang kat dia

Mungkin kh ini takdirku bersamanya,aku rasa bahagia sekarang dengan nya..hehehehe,taun depan kami akan bertunang,semoga acara tu nanti berjalan dengan lancar.....

Aku rasa bahagia sekarang...

Friday, 12 August 2011

Aku Rasa Bahagia sekarang.

Assalamualaikum,



Aku rasa bahagia sekarang berbanding ngan dulu, kalau dulu hidup aku memang susah, bantu ibu dan bapa aku biaya rumah, belanja perlajaran adik adik aku, sekarang aku rasa semua bebanan tu dh ringan aku pikul kerana adik aku sorang pun dh bekerja, tinggal yang bungsu lagi la masih belajar, hehehehe..tapi tak pe,kehidupan aku sekarang dh pun bahagia sekarang, aku bersyukur kepada Allah dengan apa yang telah diberikannya kepada aku selama ini, Aku rasa dh tiba lah masa aku nak berumah tangga....hahahha...bukan senang nak kawin ni,kene banyak bersabar...hahahahahahahaha.....tapi apa pun aku bahagia sekarang bersama ngan awek aku,bulan depan aku nak masuk meminang....kkkkkkkkkkkkkkkk...........



                                                                      Bila Nak kawin ni???



Sunday, 7 August 2011

Vote For Palestine

vote saudara kita di palestine,google nak letak palestine atau israel kat peta google dunia,sila vote Palestine,kita hapuskan Israel sememangnya musuh kita dari dulu,Israel the jews dalang keganasan menyebabkan kekafiran...copy link kat bawah dan past kat web browser pastu vote palestine......





http://www.israel-vs-palestine.com/BN/EN/vote