ini lah diriku yang simple...

ini lah diriku yang simple...
jackR6

Friday, 17 June 2011

wake Up Late




Entry aku kali ni ialah I hate being wake up late...hahahha...aku tak suka kalau bangun lewat ni, bak kata pepatah orang orang lama kalau bangun lewat rezeki tak datang,aku rasa ada jgk betulnya cakap orang orang dulu dulu ni kan, sebagai contoh aku bangun lewat hari ni ialah apabila aku terlepas gi gym pagi td dan terlepas ayam KFC yang adik aku beli td pagi.....hmmmmm.......tetiba jer perut aku lapar.........setakat ni jer la entry aku...aku rasa blog aku ni paling malas nak buat entry...wakakakkakakakakaa..............

No comments:

Post a Comment