ini lah diriku yang simple...

ini lah diriku yang simple...
jackR6

Sunday, 29 May 2011

Kenapa aku gelisah malam ni

kenapa la aku gelisah malam ni...aku tak tau nape....huh...memang tak best kalau aku rasa mcm ni...mcm ada sesuatu yang tak kene je........rasa rasa nye aku penat kot...aku pun tak tau nak cakap pe......aku rasabadan aku lemah semacam jer malam ni......hmmmmmmmmm.....nak kata happy pun tak...nak kata tak happy pun tak jugak...mungkin jiwa aku kacau malam ni........

1 comment: